Black Friday je tady! 🔥 Slevy až -40 % → ZDE

A navíc doprava přes Zásilkovnu jen za 39 Kč 🚚

Big Boy Grand Zero s bílou čokoládou

Neohodnoceno
  • 1 z 3

Nasucho pražené arašídy rozmixované do hedvábně jemného krému a ochucené bílou belgickou čokoládou. Dokonalá chuť bez cukru, bez lepku a bez chemie. Arašídové máslo Grand Zero tě spolehlivě zasytí, dodá potřebné vitamíny i minerály a sníží glykemický index každé fitness snídani či svačině.

  • 199 Kč 40 Kč –20 %
    64 Kč / 100 g
159 Kč
Kategorie: Ořechová másla

Zvolte variantu

  • Velikost: 250 g
    • Skladem (2 ks)
    199 Kč  (–20 %)
    159 Kč
 
 

Big Boy přišel s novou edicí arašídových másel Grand Zero. Jak název napovídá, je to fit! Krémy totiž neobsahují žádný přidaný cukr, navíc mají dokonalou chuť pro ty největší gurmány.

Edice Grand Zero je navíc určena pro ty nejnáročnější, kteří ocení výběrové suroviny (arašídy pražené horkým vzduchem z Argentiny a prémiová belgická čokoláda) a žádný přidaný cukr ve složení.

Jen dokonalá krémová konzistence, výjimečná chuť, vyvážený obsah bílkoviny, sacharidů a zdravých tuků, které naše tělo potřebuje.

 

Big Boy Grand Zero v bodech:

  • bez konzervantů
  • bez barviv 
  • bez lepku 
  • bez palmového oleje či jiných příměsí
  • bez přidaného cukru

 

Použití: 

Ideální na vaření, k dochucení sladkých a slaných pokrmů nebo k přímé konzumaci. Případný sediment na povrchu není na závadu, jedná se o přirozený jev. Před konzumací promíchejte. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.

 

Složení: 75% arašídy loupané pražené, 25% belgická bílá čokoláda (maltitol, sušené polotučné mléko, kakaové máslo, emulgátor: E322 - sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma)

Alergeny jsou vyznačeny tučně

 

Nutriční hodnoty:

100 g
Energetická hodnota 2335 kJ/562 kcal
Tuky 46,9 g
- z toho nasycené 11,6 g
Sacharidy 29,1 g
- z toho cukry 5,7 g
Vláknina 6,3 g
Bílkoviny 19,8 g
Sůl 0,05 g

 

Skladování:

Skladujte při teplotě 5 - 25 °C. Po otevření spotřebujte do 14 dní. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: