GymBeam Sardinky ve vlastní šťávě 125g
Popis
Sardinky ve vlastní šťávě obsahují ve 100 g celkem 21,7 g kvalitních bílkovin, které přispívají k ochraně a růstu svalové hmoty. Ve stejné porci mají jen 2,2 g tuku, přičemž se jedná převážně o zdravé tuky, mezi které patří například omega-3 mastné kyseliny. Jsou tak velmi populární mezi sportovci a lidmi, kteří se snaží zhubnout.
Podle obecných doporučení by měl člověk sníst 2-3 porce ryb každý týden. Obsahují totiž důležité omega 3 mastné kyseliny a další pro tělo nepostradatelné látky. Pravidelná konzumace ryb, jako jsou například zmíněné sardinky, je prospěšná z mnoha ohledů. Proto je pravidelně zařazují také lidé, kteří usilují o vyvážený jídelníček.
Díky praktickému balení si je můžete vzít na cesty, a mít tak vždy po ruce rychlý zdroj bílkovin. Skvěle chutnají na křupavém pečivu, během chvíle z nich však vykouzlíte třeba i lahodnou pomazánku. Kromě toho se výborně hodí do těstovinových salátů či rybích karbanátku. Pochází z pobřeží Maroka, kde má jejich lov mnohaletou tradici.
- jsou kvalitním zdrojem bílkovin
- ve 100 g obsahují 21,7 g bílkovin a 2,2 g tuku
- pochází z Maroka
- hmotnost pevného podílu je 90 g
- jsou ideální na cesty
- hodí se na pomazánky, do salátů nebo karbanátků
- mají praktické balení
Složení: Sardinky (Sardina pilchardus) 72 %, voda 27 %, sůl.
Alergen je vyznačen ve složení tučně.
Nutriční hodnoty:
100 g* | |
Energetická hodnota | 462 kJ/109 kcal |
Tuky | 2,2 g |
- z toho nasycené | 0,9 g |
Sacharidy | 0,7 g |
- z toho cukry | 0,1 g |
Bílkoviny | 21,7 g |
Sůl | 0,64 g |
* Pevný podíl
Upozornění:
Uchovávejte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření spotřebujte nejlépe v ten samý den nebo uchovávejte v uzavřeném obalu v lednici maximálně 48 hodin.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.