IBK Jablka sušená vakuovaná 1000g
Popis
Sušení patří k nejstarším způsobům konzervace a dnes opět nachází své příznivce. Šetrným sušením při nižších teplotách (pod 48 °C) se uchová ze všech způsobů konzervace nejvíc vitamínů, minerálů a bílkovin. Sušením se v ovoci koncentrují ovocné cukry, čímž se zamezí vývoji nepříznivých mikroorganismů. Tak si ovoce zachovává charakteristickou chuť, vůni a vzhled. Sušená jablka můžeme jíst i po namočení do vlažné vody nebo mléka, používají se při pečení i vaření. Zlepšují činnost střev, snižují cholesterol, normalizují střevní mikroflóru.
Jablka jsou výtečným zdrojem vitamínů, přírodního cukru, pektinů ovocných kyselin a dalších přírodních látek. Pro sušení se používá pouze kvalitní vyzrálé ovoce. Ovoce je tak vhodné i pro malé děti.
Sušené jablka kroužky jsou nedoslazované.
Živiny: Vitamín B2, vitamín B3, vitamín B5, vitamín B6, vitamín C, vitamín E, betakaroten, kyselina listová, jód, draslík, fosfor, vápník, zinek, selen, mangan, hořčík, železo, vláknina, přirozeně bezlepkové.
Blahodárné účinky: Detoxikační, antioxidační, protirakovinné, pročišťující, posilují srdce, trávení i imunitní systém, nervovou soustavu, upravují krevní tlak, pomáhají při zánětu a onemocnění střev.
Složení: Jablka 99,8%, oxid siřičitý, kyselina citronová.
Alergen je vyznačen tučně, může obsahovat arašídy, skořápkové plody, nebo sezam.
Nutriční hodnoty:
100 g | |
Energetická hodnota | 1017 kJ/241 kcal |
Tuky | 1,6 g |
- z toho nasycené | 0,03 g |
Sacharidy | 57 g |
- z toho cukry | 10,4 g |
Vláknina | 8,7 g |
Bílkoviny | 1,4 g |
Sůl | 0,01 g |
Upozornění:
Skladujte v suchu. Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.